Specialisten met een brede blik

Verbinding leggen

Michel is geboren in Eindhoven en voelt zich na bijna 20 jaar helemaal thuis in Breda. Hij is belastingadviseur. Zijn kracht ligt in het vinden van oplossingen die niet alleen fiscaal gunstig zijn, maar ook passen bij uw persoonlijke of familiesituatie. Samen kansen benutten. Ook door verbinding te leggen met andere partijen. Bij Michel is er naast de fiscale benadering altijd ruimte voor andere belangen die kunnen spelen tussen aandeelhouders, binnen families of anderszins. Michel is lid van het Register voor Estate Planners (REP). Hij zoekt graag het kruispunt op tussen vastgoedfiscaliteiten en estate planning. Ook herstructureringen (in het kader van een samenwerking of bedrijfsopvolging) zijn voor Michel dagelijks werk. Evenals advies aan administratie- en accountantskantoren.

Overzicht, structuur en orde

Renate is geboren in Rotterdam en in de wieg gelegd om te ontzorgen. Zij schept orde in de chaos. Renate speelt graag gastvrouw en stelt eenieder gerust.

Ruimte voor ontwikkeling in een klein en gedreven team.

Ben jij belastingadviseur met ervaring in het MKB en het omgaan met ondernemers en DGA’s. Werk je part-time of wil je weer terug komen in het vak als belastingadviseur en ben je ook woonachtig in Breda of omgeving? Dan is dit wellicht de ideale baan voor jou.

+31 76 201 1121